Vermeyden Delicatessen

Overig

Ferran-Adria-and-his-team-00617In onze schappen vindt u wellicht wat onverwacht ook wijn zonder alcohol en bier, beide van exquise kwaliteit. Omdat wij van mening zijn dat onze passie voor eten en drinken niet mag blijven steken in de romantische liefde waarmee het ooit begon.

Alcoholvrije wijn van Vini Vici is zeker geen simpele druivensap. Vini Vici selecteert wijn uit Frankrijk, Spanje en Italië voor het de-alcoholisatie-proces. Dat proces vindt plaats bij een maximale temperatuur van 25 graden. De aan de wijn eigen smaak blijft daardoor na het de-alcoholiseren vrijwel volledig behouden, er rest hooguit 0,2% alcohol. Het is dus een uitstekend alternatief voor wie geen alcohol gebruikt, ook aan tafel voor uw alcoholvrije gasten. Kom gerust eens proeven.

Bier … in een champagnekoeler … geserveerd in een wijnglas … …???
Ferran Adrià en Juli Soler, erkende chefkoks, Ferran Centelles en David Seijas, sommeliers van het wereldberoemde restaurant elBulli, en bierbrouwers van Estrella Damm, een Spaanse samenwerking die heeft geleid tot een uniek bier, dat een complex aroma paart aan een opake transparantie. Een licht schuimend bier met romige textuur, vriendelijk robuust. Bier dat je drinkt uit een wijnglas, speciaal aanbevolen bij exquise gerechten.