Vermeyden Delicatessen

Geschenk en Thema

_dsc7497

_dsc7504

_dsc7507

Alles in onze winkel leent zich voor een geschenk, zelfs zout.Er was eens ……. een koning die zijn drie dochters vroeg welk geschenk hij voor hen zou meenemen van een verre reis. Zijn jongste dochter vraagt geen baljurk of kostbaar sieraad, maar zout. De koning voelt zich geschoffeerd en eist van haar een keuze een koning waardig. Ze houdt voet bij stuk: zij wil zout. Jaren later zit de koning bij zijn jongste dochter aan een copieus diner, op haar uitdrukkelijke wens bereid zonder zout. ZOUT, ZOUT, waar is het ZOUT, briest de koning verontwaardigd. Koning of niet, zonder zout verliest alles zijn smaak.

 

Ook zeer verrassend, een thema geschenkenpakket. Wat vind je zoal in onze winkel voor een geschenkenpakket met Italië als thema? Olijfolie, pasta, Parmezaanse kaas, een kaasraspje voor op tafel uit onze Boska-serie, verse pesto, pijnboompitjes, tomatenkappertjes, en een mooie fles wijn. Wanneer u zelf een thema kiest, een jaartal of een kleur of de zee, dan laten we u graag zien wat wij allemaal in huis hebben dat bij uw thema past.
Een relatiegeschenk, een kerstpakket of een persoonlijk geschenk, er is voor elk wat wils en wij pakken alles voor u in, van een handje noten tot armen vol lekkernijen. En om het compleet te maken hebben wij feestelijk uitnodigende verpakking of juist een feestelijk dichtgeplakte doos vol verrassingen. Je kunt gewoon niet wachten met geven.